Sebanenávisť ako charakteristická črta „slovenského“ národa

V prvom rade chcem vysvetliť, prečo som dal „slovenského“ do úvodzoviek. Ide o to, že charakteristickou črtou slovenského ducha nikdy nebola sebanenávisť ale úplne iné kvality. O tom si povieme v inej analytickej správe s názvom „Prečo je Slovensko národ holubičí?“, možno budete prekvapení, čo sa dozviete. Nateraz môžem povedať, že takíto ľudia sú Slováci podľa občianskeho, nie podľa hlbinnej egregoriálnej príslušnosti k slovenskému duchu, ale nesú si so sebou cudzí program.

Tieto printscreeny som spravil dnes bež menšej potreby pre túto tému hľadať dôkazy, samé mi vyskakujú denne. Veď to sami poznáte… je toho všade príliš veľa.

Objavujú sa fotky z obchodov ako chodia „hlupáci“ nakupovať… A čo si tam robil ty keď si ich fotil?
V Číne vypukol Korona vírus, a nikde som nevidel sebanenávistné statusy Číňanov.
Taliansko je ohniskom epidémie, nikde som nevidel sebanenávistné statusy Talianov.
Opravte ma, ak sa mýlim.
V Nemecku odhadujú 50% nakazených, v Malobritánii kašlú na všetko, kde je ich sebanenávisť? Možno sa posťažujú, ale nikdy nie s prívlastkom „typické čínske“, „typické nemecké“, atď.

Prečo teda niektorí z nás tak radi používajú „typické slovenské“ vždy v negatívnom národ nenávidiacom kontexte? Kde sa tá sebanenávisť ocitla, odkiaľ sa vzala?

V DVTR (taktiež sa to vyučuje v Základnom kurze DVTR v kapitolách 2 a 5. http://bit.ly/38U8MqC) je veľký rozdiel medzi
1- predtuchou, predvídaním a predpovedaním.
2- prognózou,  pravdepodobnosťou a pravdepodobnostnou predurčenosťou
3- a špeciálne medzi negatívnou prognózou a privolávaním nešťastia.

Tu si to v jednoduchosti opíšme nasledovne. Každý z nás si so sebou nesie batôžtek, ktorý napĺňa inFormáciami a algoRytmikou (scenárom postupnosti krokov využívania týchto inFromácií), na základe ktorých potom vníma a chápe život, robí rozhodnutia. Otázkou je, kto ti tento batôžtek napĺňa? Prečo sa vyjadruješ, tak ako sa vyjadruješ? Je to v prospech teba? Tvojej rodiny? Alebo ľudstva? Ak si si aspoň na jednu otázku odpovedal „nie“, vyhoď toto presvedčenie zo svojho batôžka. Ide totiž o to, že tieto batôžky s rovnakými inFormáciami a algoRytmikou sa spájajú do veľkých spoločných batôžkov a tu už to prestáva byť sranda. Pretože čím je spoločný batôžtek silnejší, tým je
ťažšie sa ho zbaviť. A núti nás v automatickom režime odpracovávať programy, ktoré sme prijali za svoje vlastné. V automatickom režime znamená, že už si neuvedomujeme škodlivosť a nesprávnosť
presvedčení. Za vlastné ich však považujeme. Je to ako vírus, trojský kôň, ktorý sa dostal do nášho systému a nevieme o tom. To sa potom odzrkadľuje v živote a navyše spôsobuje tzv. sebanapĺňajúce sa proroctvo, deštrukčný program.

Môj kamarát nedávno napísal:
„Je na každom z vás, ako sa rozhodnete. Kraľovna víl z rozpravky Soľ nad Zlato povedala Maruške. Na každom mieste nemôže byť studňa. No musíme sa pokúsiť o to, aby na každom mieste studňa bola.

Studňa či studnica naplnená vodou inFormacií je kazdý z nás. Alebo aj nie. Aj žumpa naplnená slizom je nadoba s inFormaciámi, ale kým zo studne sa napije každé dieťa, kto sa napije zo žumpy?”

Takýchto žump a Zombi stránok je na slovenskom internete veľmi veľa. Šíria vírusy buď otvorene a priamo, aj prostredníctvom humoru alebo bezštruktúrnym spôsobom (Základný kurz DVTR) na princípe zamlčania a doplnkovosti informácie (Nadstavbový kurz DVTR). Čudujem sa, koľko mojich známych ich sleduje. Možno si myslia, aby boli inFormovaní, veď aj sú…

Každá bunka v ľudskom tele má svoj program o tom akú prácu má robiť a robí ju na 100% skvele. Navyše, vyzerá to tak, že má poňatie o programe ostatných buniek a o “blueprinte” celého ľudského teľa. Jediná bunka, ktorá týmto nedisponuje, zvrhla sa a ničí svoje vlastné telo, je rakovinová bunka. Je to chybný program, ktorý ničí celé telo a nakoniec zničí aj ju samotnú. Stratila poňatie o svojej úlohe a o spoločnom celku. Ak by nevyhrala, zničí ju imunitný systém tela ako nepotrebnú. To sa tiež deje automaticky.

Preto apelujem na všetkých, zamyslime sa, čím napĺňame spoločné inFormačné pole, a ak sa chceme niektorých programov zbaviť, teraz je ten najlepší čas, prebiehajú veľké očistné procesy imunitného systému. Naplňme svoje batôžky, studnice, inFormáciami – čistou, životodarnou vodou. Viem, vyžaduje to prácu na sebe, ale… prečo myslíte, že sme sa narodili?

Ak sa vám tento článok páčil, môžete ma podporiť viacerými spôsobmi:

SK60 0900 0000 0051 2967 7568

 

Ďakujem veľmi pekne, zábava ešte len začína!

 

Počet zobrazení: 3 728 x